Napoleon-Demetrius COMBEI

Napoleon-Demetrius COMBEI activează în industria curățeniei de peste 20 de ani.

Este fondator și asociat partner la “Școala de curățenie Green” unde susține cursuri de formare pentru activități de curățenie pentru adulți. De-a lungul carierei sale, Napoleon a lucrat îndeaproape cu furnizorii de servicii din Romania, specializați în domeniu, cu producătorii globali și distribuitorii de echipamente și produse profesionale de igienizare, atât ca furnizor de servicii specializate către end-useri, cât și ca trainer pentru proceduri și aplicații de curățenie profesională.

În ultimii ani s-a specializat in acest domeniu în Elveția, la Wetrok Cleaning Academy, unde a urmat cursul Train the Trainer–Modern Cleaning Practice. Este în permanență la curent cu toate noutățile tehnice apărute, cu tot ce se implementează în Europa în țări mult mai dezvoltate în acest domeniu (Elveția , Germania, Austria, Italia, Regatul Unit). Napoleon a început să predea cursuri în domeniul curateniei printr-un program de educație pentru adulți autorizat de Autoritatea Națională pentru Calificări la Școala de curățenie Green. El și-a găsit pasiunea în a-și împărtăși cunoștințele și experiența cu oamenii, prin predare și instruire, deși atunci când și-a început activitatea în industria de curățenie nu și-a imaginat nicidecum că acesta va deveni cu adevărat domeniul sau de activitate.

Scopul lui Napoleon ca trainer său este acela de a oferi tinerilor instruirea necesară pentru a-i ajuta pe aceștia să vadă valoarea unei cariere în industria de curățenie. Abordarea lui în ceea ce privește practica în curățenia profesională este simplă și directă: “Clean Smarter, Not Harder”. Modul de lucru empatic a lui Napoleon i-a inspirat pe mulți, iar respectul pentru cursanții săi și pentru beneficarii serviciilor de curățenie profesională a dat un exemplu bun pentru industrie.

Scrie un Review Profesional

Tel.: +40 729 995 999

Email: