Despre Noi

Centrul de instruire, specializare și dezvoltare a sistemelor personalizate de curățenie profesională Cleaning 360° are ca principală misiune implementarea în piața românească de facility management a sistemelor moderne și sustenabile de curățenie profesională indoor și outdoor, ușor de monitorizat și de îmbunătățit în timp, cu consumuri și costuri controlabile, predictibile și cu impact cât mai redus asupra mediului înconjurător.

Sistemele de curățenie propuse și implementate de către noi țin pasul cu evoluția cerințelor și exigențelor din clădiri și a progresului tehnologic înregistrat în piața echipamentelor indoor și outdoor, mecanizate și robotizate, a aplicațiilor digitale de monitorizare a activităților, a soluțiilor profesionale de igienizare și de control a calității aerului, a consumabilelor și sistemelor de dozare pentru produsele utilizate.

Tot noi realizăm instruirea și specializarea personalului operator, a supervizorilor și coordonatorilor de activități pentru a asigura succesul implementării programelor de curățenie profesională propuse si livrate la cheie.

În viziunea noastră consultanța tehnică de specialitate, atât pentru end useri, beneficiarii serviciilor de curățenie, cât și pentru profesioniștii din industrie, companiile prestatoare, precum și activitatea de educare și instruire a personalului operator, de coordonare, de monitorizare și de conducere a activităților de curățenie profesională sunt principalele noastre zone de implicare și de alocare resurse. Considerăm că doar investind timp și efort în ambele direcții ne vom putea atinge scopurile.

Abordarea noastră în piață are la baza următoarele valori:

  • experiența proprie de aproape 20 ani în domeniul curățeniei profesionale, la absolut toate nivelele, de la operare și execuție, coordonare, monitorizare, inclusiv instruire și educare pentru toate categoriile de personal și în toate tipurile de locații din retail, industrie, logistică și depozitare, ho.re.ca, educație, arii publice, medii spitalicești, etc., inclusiv obiective de infrastructură critică.
  • diversitatea portofoliilor de produse, focusul pe client și suportul permanent al partenerilor în găsirea de soluții adecvate pentru fiecare cerință apărută. Practic am demarat acest proiect împreună cu parteneri deja tradiționali, furnizorii care ne-au demonstrat în toți acești ani că dispun de capabilitățile necesare și au și disponibilitatea de a ne susține în orice proiect, oricât de provocator ar fi, care dispun de rețele de service și mentenanță pentru sistemele livrate, de specialiști cu care putem dialoga și cu care putem lucra in echipă și de tehnicieni specializați care pot interveni rapid și eficient în locații.
  • conectarea la piața și dezvoltarea comunicării și colaborării cu producătorii de aplicații digitale specifice, cu furnizorii de sisteme de monitorizare și contorizare trafic, cu arhitecții și constructorii, cu producătorii și montatorii de suprafețe în clădiri și, desigur, cu reprezentanții beneficiarilor.
  • interesul permanent manifestat in dezvoltarea de parteneriate și susținerea activităților asociațiilor profesionale din domeniile workplace și facility management din Romania, dar și a entităților profesionale ce desfășoară activități de educare a personalului de curățenie, atât autohton, cât și muncitori din străinătate.
Scrie un Review Profesional

Tel.: +40 729 995 999

Email: