Lectorii și trainerii noștri

Cristian Ștefan Isaincu

Cristian Stefan ISAINCU este administratorul și coordonatorul activității centrului de instruire Cleaning 360°. Este lector și autor de cursuri pentru soft services în industria de facility management inca din 2010 pentru activități de curățenie profesională, dezinfectare și decontaminare, protectia mediului și managementul deșeurilor, secțiuni în cadrul unicului cursul autorizat de acreditare în facility management din Romania, organizat de Asociația Romănă de Workplace și Facility Management (ROFMA).

Este autor și lector de cursuri personalizate privind procedurile de curațenie profesională pentru personalul operațional al companiilor prestatoare, cursuri de formare personalizate axate pe îmbunătățirea coordonării și creșterea eficienței și controlului costurilor, cursuri de management al activităților companiilor de curățenie, cursuri de formare personalizate privind dezvoltarea abilităților de vânzări servicii soft.

A acumulat o vasta experienta profesională si tehnică în piața de curățenie profesională, activând permanent începand cu anul 2007 ca business developer și trainer de specialitate pentru branduri importante din industria de curățenie profesională, nu doar în România, ci și în țările din Balcani, in pozitia de sector leader Building Service Contractors & Retail.

In prezent ocupă poziția de vicepreședinte ROFMA – Asociația Romănă de Workplace și Facility Management și este președintele secțiunii de curățenie profesională si peisagistică din cadrul asociației.

Este absolvent al facultătii de Științe Economice, specializarea Management, deține un master în Leadership si Managementul Resurselor Umane și este acreditat ca formator profesional.

Scrie un Review Profesional

Tel.: +40 729 995 999

Email: