Cătălin MANEA


Cătălin MANEA este District Manager în divizia Instituțional a companiei multinaționale ECOLAB, lider mondial în domeniul igienei, al soluțiilor și serviciilor de prevenire a infecțiilor, coordonând cu succes o echipa de manageri zonali și tehnicieni din estul României și Republica Moldova dedicați să ofere produse și programe cuprinzătoare care răspund nevoilor clienților – de la restaurante, hoteluri și unități de îngrijire pe termen lung până la școli, clădiri comerciale și facilități militare – cu scopul de a ajuta clienții să asigure siguranța și satisfacția oaspeților lor și să își protejeze numele și să-și îmbunătățească imaginea.

Cătălin are o experiență de peste 15 ani în implementarea și asistența în respectarea normelor HACCP, oferirea soluțiilor complete și complexe pentru curățarea si igienizarea textilelor, veselei si mâinilor, soluții de menaj si îngrijire a pardoselilor pentru industria HoReCa, unități medicale, companii de catering si curățenie, clădiri și unități publice. Oferă o atenție deosebita atât trainingului, consultanței de specialitate, reducerii și controlului costurilor, cât și creșterii productivității și respectării normelor și standardelor de igienă ale clienților.

Încă din 2008 gestionează implementarea standardelor si procedurilor de igiena pentru a asigura standardul înalt de calitate si cele mai mici costuri pentru lanțuri internaționale de top din industria hoteliera din Romania.

Experiența sa include si identificarea și implementarea de soluții complete pentru companii, instruirea angajaților, oferirea de service si suport tehnic pentru sisteme de dozare, mașini si echipamente necesare fiecărui sector operațional.

Datorita expertizei in gestionarea situațiilor complexe și multi-disciplinare, ocupa rolurile de OPL specialist, Warewashing Specialist și Housekeeping specialist, oferind suport si traininguri de hard skills colegilor din cadrul Ecolab Instituțional din Romania, Bulgaria si Republica Moldova. In cadrul proiectelor mari, colaborează cu succes alături de echipe din alte industrii, precum Food and Beverage, QSR si Textile Care.

Absolvent al facultății de Management Financiar Contabil, Cătălin a urmat cursuri de programare OPL, Housekeeping, WareWashing și HACCP in România, Italia și Germania.

Scrie un Review Profesional

Tel.: +40 729 995 999

Email: