Cristian Ștefan Isaincu


Cristian Stefan ISAINCU este administratorul și coordonatorul activității centrului de instruire Cleaning 360°. Este lector și autor de cursuri pentru servicii soft în industria de facility management încă din 2010, specializat în curățenie profesională, dezinfectare și decontaminare, protecția mediului și managementul deșeurilor, secțiuni pe care le susține în cadrul unicului curs autorizat de acreditare în facility management din Romania, organizat de către Asociația Română de Workplace și Facility Management (ROFMA).

Este autor și lector de cursuri personalizate privind procedurile de curățenie profesională pentru personalul operațional al companiilor prestatoare, cursuri de formare supervizori și site manageri, axate pe îmbunătățirea coordonării și creșterea eficienței și controlului costurilor, cursuri de formare privind dezvoltarea abilităților de vânzări servicii soft, cursuri de management general al activităților companiilor de curățenie. O parte importantă din activitatea sa este legată de crearea și implementarea sistemelor complete de curățenie în clădiri din toate sectoarele de activitate.

A acumulat o vasta experiență profesională și tehnică în piața de curățenie profesională, activând permanent în industrie începând cu anul 2007 ca business developer și trainer de specialitate pentru branduri importante din industria de curățenie profesională, nu doar în România, ci și în țările din Balcani, în poziția de sector leader Building Service Contractors & Retail.

Din noiembrie 2023 va prelua președinția Asociației Române de Workplace și Facility Management; în cadrul asociației coordonează și secțiunea de curățenie profesională și peisagistică. Absolvent al facultății de Științe Economice, specializarea Management, deține un master în Leadership și Managementul Resurselor Umane și este acreditat ca formator profesional de către Autoritatea Națională pentru Certificări.

Scrie un Review Profesional

Tel.: +40 729 995 999

Email: