Gabriela Coman

Gabriela COMAN este antreprenorul care dezvoltă și implementează în Romania cele mai noi si inovative soluții integrate de monitorizarea calității aerului, tratarea mirosurilor neplăcute și ambientarea spatiilor.
Experiența sa multidimensională: leadership, management, vânzări, producție, resurse umane, marketing, relații externe, sunt dobândite in domeniile de mediu, igiena, agroalimentar pe parcursul unei cariere de 10 ani ca si country manager într-o companie multinaționala de top mondial si in cei mai roditori ultimii 10 ani de antreprenoriat.

Azi ca si co-fondator al companiei si brandului FRAMINOR, prima companie din Romania dedicata soluțiilor de ambientare a spatiilor publice si rezidențiale, continua sa aducă la îndemâna industriilor de interes din Romania și din Europa , soluții inovative de top pentru igiena, protecția mediului si accesibilizare spatii.

În prezent coordonează o echipa de 30 salariați, de diverse specializări tehnice, comerciale, marketing și management, care dezvolta servicii integrate de: evaluare spatii, proiectare soluții tehnice, implementare proiecte si dezvoltare a brandurilor Odor Control, Scentaroma, Step Hear , Rampe Mobile si Nanoseptic.

Modelele de business implementate au la baza o formare profesionala diversificata si complexa, ca absolvent al Universității de Stiinte Agricole, Institutului de marketing-Romania, Codecs -program MBA Open University Business School, Cursuri scentmarketing academia Prolitec USA , JFA& Associes Franta- executive management.

Scrie un Review Profesional

Tel.: +40 729 995 999

Email: