Răzvan Dobre

Razvan Dobre este  CEO  Glamour Floors Group, presedintele AMPR (Asociatia Montatorilor de Pardoseli din Romania), inițiator și dezvoltator al revistei PARDOSELI MAGAZIN – prima și singura revistă de pardoseli din România, dar și absolvent al școlii de arbitraj în cadrul Școlii de Pardoseli din Neustadt an der Aisch (Germania), probabil cea mai importantă și de prestigiu școală de pardoseliști din lume.

Glamour Floors, cu o experiență de peste 30 de ani în domeniul pardoselilor profesionale din România, oferă soluții profesionale complete, adaptate oricăror spații, prin punerea la dispoziția partenerilor a experienței acumulate, oferind consultanță tehnică și comercială personalizată în alegerea  materialelor și soluțiilor de execuție.

Glamour Floors este prezentă în tot ce înseamnă domeniul pardoselilor din România, atât prin reprezentarea în AMPR, ca membru fondator (Asociația Montatorilor de Pardoseli din România) unde, de-a lungul timpului au fost strânși specialiști în domeniul pardoselilor, dar și prin revista de specialitate PARDOSELI MAGAZIN pe care  Râzvan Dobre a susținut-o și o susține în continuare.

Glamour Floors  a consolidat un parteneriat trainic cu Universitatea de Arhitectură și Urbanism Ion Mincu, atât prin susținerea de cursuri, evenimente, dar și ateliere practice și materiale pentru machete și lucrări. Investim resurse și energie în această direcție pentru că punem preț pe formarea noilor generații de specialiști.

Scrie un Review Profesional

Tel.: +40 729 995 999

Email: